Details
CAFFEO® CI®

CAFFEO® CI®

Intelligente technologie voor individueel genot

Voor de kenner is de persoonlijke koffiesamenstelling een echte filosofie. Met de CAFFEO® CI® kunnen de persoonlijke voorkeuren van 4 gebruikers ingesteld worden: met de "My Coffee" functie, kunnen koffiesterkte, temperatuur, koffiehoeveelheid, melk en melkschuim alsook andere parameters voor andere koffiespecialiteiten eenvoudig opgeslagen worden in het persoonlijk profiel van de gebruiker en opgevraagd wanneer nodig. Een extraatje: de CAFFEO® CI® maakt zelfs 2 kopjes tegelijkertijd van je favoriete koffie - wanneer je wilt genieten van koffieplezier voor twee.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …

My Coffee Memory
My coffee memory
My Coffee Memory
Hét koffierecept is voor veel kenners een eigen filosofie. U bent niet bereid bij elke koffiebereiding steeds uw persoonlijke koffievoorkeuren in te geven? Geen probleem !
Met de functie ‘My Coffee Memory' kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten instellen. Of u nu een sterke espresso of een prachtig schuimige Latte Macchiato wenst - de CAFFEO® CI® onthoudt elke smaak.

Tot 4 personen kunnen hun eigen koffiespecialiteit volgens hun eigen smaak instellen en opslaan, zodat ze op elk moment kunnen genieten van hun eigen favoriete specialiteit.

Origineel bereidingsproces
Original Preparation Process
Origineel bereidingsproces
Internationale koffiespecialiteiten bereidt als artisanaal. De CAFFEO® CI® bereidt cappuccino en latte macchiato op de originele manier.- in de correcte ingrediëntenvolgorde. Dus de CAFFEO® CI® staat garant voor authentiek koffie-plezier. De verschillen zijn klein maar belangrijk:

CAPPUCCINO: Een sterke espresso wordt bekroond met een dekseltje van romig melkschuim - origineel zoals in Italië. Alleen dat de typische lichtbruine crema naast het melkschuim kan gezien worden.

LATTE MACCHIATO : Warme melk en melkschuim worden als eerste in het glas gegoten. Daarna wordt er een espresso toegevoegd die een donkere laag vormt tussen de melk en het melkschuim. Daardoor krijgt de specialiteit zijn karakteristieke uitstraling.
Dubbele-kop modus
2 Tassenbezug
Dubbele-kop modus

CAFFEO® CI® bereidt alle koffiespecialiteiten door één druk op de knop zelfs voor 2 glazen/koppen op hetzelfde tijdstip. Geniet van de bereiding van een latte macchiato of een cappuccino geheel zonder uw kopjes te verplaatsen.

Bean Select®
Bean Select
Bean Select®

Voor de perfecte bereiding van de verschillende koffiespecialiteiten is de CAFFEO® CI® uitgerust met de 2-vaks bonenreservoir "Bean Select". Het maakt niet uit of men een café crème in de ochtend of een espresso na het eten wil, de koffieliefhebbers kunnen eenvoudig kiezen voor de bereiding tussen bijvoorbeeld milde koffiebonen of sterke espressobonen. Met de geïntegreerde vulkoker voor gemalen koffie is er tevens de mogelijkheid voor het gebruik van gemalen koffie.

Eenvoudige bediening
Einfachste Bedienung
Eenvoudige bediening

Dankzij de eenvoudige menunavigatie is het gebruik heel makkelijk en intuïtief.
De verlichte bedieningsknoppen ('Illumination Control') geven de operationele opties weer. De draaiknop laat u toe makkelijk door het menu te navigeren. Het tekstscherm ondersteunt u met duidelijke instructies - van koffiebereiding tot aan het automatische reinigingsprogramma.

Plug-in melksysteem
Hygienisches Milchsystem
Plug-in melksysteem

Het melksysteem van de CAFFEO® CI® staat garant voor een optimale hygiëne bij perfect koffiegenot. Naast de automatische reingingsprogramma's van de CAFFEO® CI®, kunt u de melkeenheid volledig verwijderen en deze handmatig of in de vaatwasmachine reinigen. Bovendien is de CAFFEO® CI® uitgerust met een 1l melkcontainer* die past in elke koelkast zodat u altijd specialiteiten kunt bereiden met verse melk.

* (Behalve model E970-306)

All-in-one-uitloop
All-in-one-Auslauf
All-in-one-uitloop

De CAFFEO® CI® heeft slechts 1 uitloop voor alle koffiespecialiteiten. Het is traploos instelbaar en geschikt voor alle soorten glazen/kopjes tot een hoogte van 140mm. Dankzij de integratie van de melkeenheid in de uitloop, hoeft u de kopjes/glazen niet meer te verplaatsen tijdens de bereiding.
Een bijzonder kenmerk is de LED verlichting van uw kopjes, waardoor uw drankjes altijd perfect in de schijnwerpers staan.

Easy Cleaning
Easy Cleaning
Easy Cleaning

Dankzij het 'Easy Cleaning' programma wordt de melkeenheid vlug en hygiënisch gereinigd. De onderdelen van de machine die met melk in contact komen, worden gespoeld met heet water en nadien met hete stoom gereinigd.
'Easy Cleaning' kan steeds worden uitgevoerd indien gewenst of indien noodzakelijk- CAFFEO® CI® herinnert u er ook automatisch aan na elke melkbereiding.

 

Energiebesparende functies
Energie-Spar-Funktionen
Energiebesparende functies

De CAFFEO® CI® is niet enkel aantrekkelijk om zijn elegant design en gesofistikeerde techniek, maar ook om zijn hoge energie efficientie. Uitgerust met ‘Auto OFF' functie, ‘O Watt knop' en ‘Energiebesparende modus' wordt het energieverbruik beperkt tot een minimum.
Dat scheelt in uw portemonnee en helpt het milieu.

Uitneembare brouweenheid
Entnehmbare Brühgruppe
Uitneembare brouweenheid

De uitneembare brouweenheid staat garant voor steeds perfect koffiegenoegen. Hij is makkelijk te verwijderen en u kunt hem spoelen onder stromend water.Daardoor kunnen er geen koffieresten achterblijven die een negatieve invloed kunnen hebben op uw koffiesmaak.

Waterfilter
Wasserfilter
Waterfilter

De CAFFEO® CI® kan worden uitgerust met de Melitta® Claris® waterfilter. Met deze filter wordt uw water steeds vers gefilterd voor gebruik en wordt puur en optimaal koffiegenot gegarandeerd. Daarnaast wordt uw CAFFEO® CI® beschermd tegen kalkaanslag.