• Gratis verzending vanaf 40€
 • Gratis terugzending
 • Verzending met DHL
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Melitta® epour® filterkoffiemachine

 • The Taste of Perfection.
 • Filterkoffie opnieuw uitgevonden. De Melitta® epour® bepaalt de nieuwe norm voor de bereiding van filterkoffie om het meeste plezier aan koffie te beleven. Elk detail is bestemd voor het perfectioneren van de koffiebereiding: de roterende wateruitloop met specifieke zetprofielen, de voorzetfunctie en de constant hoge zettemperatuur zorgen samen voor een smaakervaring die u enthousiast zal maken.
 • € 219,95 *

  Direct klaar voor verzending, levertijd 4-5 werkdagen

  Totale leverhoeveelheid:
  NAN  in  NAN  Leveringen

  inclusief btw plus verzendingskosten

  Actie:

  Krijg nu €20,- cashback op dit actiemodel! 

  *1
  €20 cashback spring 2022 MEL NL

  cashback_year_end

  Deze actie geldt op Melitta® actiemodellen die zijn gekocht in België, Nederland, of Groothertogdom Luxemburg bij een deelnemende winkel of webshop of bij Coolblue.de.
  Raadpleeg de deelnemende dealers op de promotiepagina via www.melitta.nl, tabblad 'Melitta® Highlights', 'Promo'.
   Volgende niet-erkende dealers worden uitgesloten van deelname: Otto, Ibood, Lidl, Amazon, Maxi Coffee.

  Deelname werkt als volgt:

  1. Koop een Melitta® actiemodel tijdens de actieperiode (11-04-2022 t/m 30-06-2022).

  2. Vul het online inschrijfformulier in. Tijdens het inschrijven dient u enkele foto's te uploaden:
  - Een foto van het aankoopbewijs
  - Een foto van de originele uit de doos geknipte streepjescode (code begint met 4006508 xxxx xx).
  - Een bewerkte foto met knipsel van de streepjescode wordt niet aanvaard.
  - Een foto van het Service Nr van het toestel. Het Service Nr vindt u aan de zijkant van het toestel door het zijpaneel te verwijderen. ( Let op: dit geldt alleen voor volautomatische espressomachines.)

  3. Deelname aan de cashback moet gebeuren voor 15 juli 2022 Indien er tijdens het registreren informatie ontbreekt/onjuist is, krijgt u maximaal 1 week de tijd om de informatie aan te vullen en het registratieproces te voltooien.

  4. Na goedkeuring van uw aanvraag wordt de terugbetaling binnen de 8 weken op uw bankrekeningnummer uitgevoerd. Indien u een toestel heeft gekocht dat recht geeft op 2+1 jaar garantie zal het garantiecertificaat binnen 8 weken digitaal naar u worden gestuurd.

  *1Aanbod geldig tot 30/06/2022
  • 6772303
  Productinformatie "Melitta® epour® filterkoffiemachine"
  De evolutie van lekkere koffie: soms is er een detail dat alles verandert. Melitta Bentz herkende dat al in 1908. Met haar ingevinkje, maar een idee dat alles veranderde – het koffiefilter – bracht ze toen al een revolutie teweeg in de bereiding van koffie. Ruim 100 jaar later bereikt de Melitta® epour® een nieuwe mijlpaal: met zijn baanbrekende zettechnologie, waarbij elk detail zo is ontwikkeld dat de koffie de perfecte smaak heeft. Volledige ontplooiing van het aroma, bij zowel kleine als grote hoeveelheden koffie, intensievere, maar minder bittere smaak en genieten van hete koffie. Melitta® epour® – The Taste of Perfection.
  AAAB28_360GradRotation_2

  Hier draait alles om pure smaak.

  De met 360° draaiende wateruitloop met wisselende draairichting zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van het hete water. Zo wordt de koffie optimaal en op een tot dusver unieke vorm met water bevochtigd – geïnspireerd door de zorgvuldig cirkelende bewegingen bij de handmatige bereiding van koffie.

  AAAB28_Vorbruehfunktion_2

  Laat de koffie opbloeien.

  Dankzij de voorzetfunctie wordt de koffie vóór de eigenlijke start van de bereiding eerst met heet water bevochtigd en krijgt vervolgens kort de tijd om te wellen. Zo bloeit de koffie langzaam op en kunnen de verfijnde koffiearoma's zich volledig ontplooien.

  AAAB28_Brewing Profiles

  Een grote kop of een kopje? Altijd optimaal genieten.

  Aangezien het naast de kwaliteit ook op de kwantiteit neerkomt, wisselt de Melitta® epour® automatisch tussen vier verschillende zetprofielen om de koffie, afhankelijk van de bereidingshoeveelheid, optimaal te extraheren. Zo geniet u altijd van de intensieve smaak van filterkoffie; of u nu een kleine hoeveelheid voor uzelf of meerdere kopjes voor iedereen wilt bereiden.

  AAAB28_Temperature

  Optimale zettemperatuur en -duur.

  Heet is een voordeel, maar alleen in kort contact: de ongeëvenaarde smaak van filterkoffie ontstaat, wanneer het water heet op de gemalen koffie wordt gegoten en de contactduur betrekkelijk kort is. Het krachtige verwarmingselement van de Melitta® epour® garandeert een ideale, constant hoge zettemperatuur van 92 tot 96 °C en de innovatieve waterverdeling een optimale zetduur van vier tot zes minuten.

  AAAB28_ECBC_2

  Superieur goed.

  De zettechnologie van de Melitta® epour® is in Oslo onderscheiden met het zegel van het gerenommeerde European Coffee Brewing Center (ECBC). Alleen filterkoffiemachines die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor de koffiebereiding voldoen, ontvangen dit label. Uitstekende koffiekwaliteit op een briefje – dientengevolge verlenen wij bij de Melitta® epour® een verlengde fabrieksgarantie van drie jaar.

  AAAB28_AbnehmbarerWassertank_2

  Tot op het laatste punt doordacht.

  Voor een maximaal comfort kunt u de transparante watertank afnemen en direct onder de waterkraan vullen. De dubbelzijdige schaalverdeling voor de kopjes vergemakkelijkt het doseren van de benodigde hoeveelheid water – ideaal voor rechts- en linkshandigen.

  AAAB28_Drip Stop

  Voor alle ongeduldige koffieliefhebbers.

  Dankzij de geïntegreerde druppelstop aan de filterhouder kunt u al vóór het einde van het zetproces een kopje koffie inschenken – zonder vervelend nadruppelen bij het verwijderen van de kan.

  AAAB28_Warmhalteplatte_2

  Comfortabele warmhoudfunctie.

  Vers gezet smaakt filterkoffie het beste. Als u uw koffie een keer niet meteen kunt drinken, houdt de geïntegreerde warmhoudplaat deze tot en met 40 minuten betrouwbaar warm. Daarna schakelt de Melitta® epour® automatisch uit.

  AAAB28_Touchpanel_2

  Modern touchpanel.

  Via het moderne touchpanel kan de Melitta® epour® comfortabel worden bediend. Met de PRE-BREW-bedieningstoets kunt u de voorzetfunctie in- of uitschakelen. Bovendien is er de optie om met behulp van de CONTROL-bedieningstoets de draairichting van de wateruitloop handmatig te sturen of in de zogenoemde \"Barista Mode\" een specifiek zetprofiel te programmeren.

  AAAB28_Design

  Ruimtebesparend, open design.

  De perfecte combinatie van functionaliteit en design. Slechts 17 cm breed – voor onze hoogwaardige Melitta®-techniek hebben wij niet meer nodig. En dankzij het open vormgegeven, prachtige design verandert de Melitta® epour® de koffiebereiding in een ervaring voor alle zintuigen.

  AAAB28_LeichteReinigung_2

  Eenvoudige reiniging.

  De afneembare filterhouder in maat 1x4® en de glazen kan van borosilicaatglas kunnen na gebruik comfortabel in de vaatwasser worden gereinigd.

  AAAB28_AntiCalc_2

  Handige led-kalkindicatie.

  Het is voor een foutloze werking, de beste koffiesmaak en een lange levensduur belangrijk dat u uw koffiemachine regelmatig ontkalkt. De handige led-kalkindicatie van de Melitta® epour® gaat branden, wanneer het tijd wordt om de koffiemachine te ontkalken.

  Algemeen
  Typeaanduiding: 1024-12
  Kleur: Schwarz-Gold
  Model serie: Epour
  Kan type: Glazen Kann
  Typeaanduiding (Kan): RJ-B-04-bk
  Type filter: Verwijderbare filterhouder
  Druppelstop: Ja
  Filtergrootte: 1x4®
  Waterreservoir: Met bekerschaal, Uitneembaar, Uitneembaar, Met bekerschaal
  Watertankinhoud (L): 1,00
  Maximal mängd kaffe: 8 kopjes
  Warmhoudtijd verwarmingselement: 40 minuten
  Prijzen: ECBC- gecertificeerd
  Afmetingen van het apparaat (hoogte x breedte x diepte in mm): 357 x 167 x 359
  Gewicht (kg): 2,7
  Display: Nee
  Garantie: 3 Jaren
  Gebruik
  Timerfunctie: Nee
  Aromafuncties: Verschiedene Brühprofile, Aroma Premium Technology, Aroma Control
  Bijzondere kenmerken: Afzonderlijk verwarmingselement voor het warm houden, Roterende 360°-wateruitloop, Schaalverdelingssignaal
  Automatische uitschakeling: Ja
  Reinigen & onderhoud
  Ontkalkingsfunctie: Ontkalkingsdisplay van de calculatie
  Verwijderbare onderdelen: Waterreservoir, Kan deksel, Kan deksel, Filter
  Onderdelen geschikt voor vaatwasser: Kannendeckel, Kan deksel, Filterinzetstuk, Kann
  Klantbeoordelingen voor "Melitta® epour® filterkoffiemachine"
  5.0 /5

  1 Beoordeling
  5 Sterne 1
  4 Sterne 0
  3 Sterne 0
  2 Sterne 0
  1 Stern 0
  Auswahl zurücksetzen
  Beoordeling schrijven
  We kijken uit naar uw beoordeling:
  Beoordelingen worden na een check ontgrendeld.
  Kies het aantal sterren

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  13 aug. 2021

  uitstekend

  De koffie heeft een veel betere smaak door de speciale manier van watertoevoegen.
  Het is ook een mooi toestel om te zien en misstaat niet in de keuken. Het gaat ook snel en de koffie is goed warm en blijft dat ook een lange tijd.

  Geverifieerde aankoop
  Laatst bekeken