• Gratis verzending vanaf 50€
  • Gratis terugzending
  • Minimale bestelwaarde 20€
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

epour® 1024-11 koffiezetapparaat

  • De smaak van perfectie.
  • Filterkoffie opnieuw uitgevonden. De Melitta® epour® bepaalt de nieuwe norm voor de bereiding van filterkoffie om het meeste plezier aan koffie te beleven. Elk detail is bestemd voor het perfectioneren van de koffiebereiding: de roterende wateruitloop met specifieke zetprofielen, de voorzetfunctie en de constant hoge zettemperatuur zorgen samen voor een smaakervaring die u enthousiast zal maken.
  • € 199,94 *

    Direct klaar voor verzending, levertijd 3-5 werkdagen

    Maak uw aankoop compleet
    Melitta® Filterzakjes Pour Over 1x4® 40 stuks, wit
    Melitta® Filterzakjes Pour Over 1x4® 40 stuks, wit
    € 4,99 *
    Totale leverhoeveelheid:

    inclusief btw plus verzendingskosten

    • 6772304
    Productinformatie "epour® 1024-11 koffiezetapparaat"
    De evolutie van lekkere koffie: soms is er een detail dat alles verandert. Melitta Bentz herkende dat al in 1908. Met haar ingevinkje, maar een idee dat alles veranderde – het koffiefilter – bracht ze toen al een revolutie teweeg in de bereiding van koffie. Ruim 100 jaar later bereikt de Melitta® epour® een nieuwe mijlpaal: met zijn baanbrekende zettechnologie, waarbij elk detail zo is ontwikkeld dat de koffie de perfecte smaak heeft. Volledige ontplooiing van het aroma, bij zowel kleine als grote hoeveelheden koffie, intensievere, maar minder bittere smaak en genieten van hete koffie. Melitta® epour® – The Taste of Perfection.
    AAAB28_360GradRotation_2

    Hier draait alles om pure smaak.

    De met 360° draaiende wateruitloop met wisselende draairichting zorgt voor een nauwkeurige en gelijkmatige verdeling van het hete water. Zo wordt de koffie optimaal en op een tot dusver unieke vorm met water bevochtigd – geïnspireerd door de zorgvuldig cirkelende bewegingen bij de handmatige bereiding van koffie.

    AAAB28_Vorbruehfunktion_2

    Laat de koffie opbloeien.

    Dankzij de voorzetfunctie wordt de koffie vóór de eigenlijke start van de bereiding eerst met heet water bevochtigd en krijgt vervolgens kort de tijd om te wellen. Zo bloeit de koffie langzaam op en kunnen de verfijnde koffiearoma's zich volledig ontplooien.

    AAAB28_Brewing Profiles

    Een grote kop of een kopje? Altijd optimaal genieten.

    Aangezien het naast de kwaliteit ook op de kwantiteit neerkomt, wisselt de Melitta® epour® automatisch tussen vier verschillende zetprofielen om de koffie, afhankelijk van de bereidingshoeveelheid, optimaal te extraheren. Zo geniet u altijd van de intensieve smaak van filterkoffie; of u nu een kleine hoeveelheid voor uzelf of meerdere kopjes voor iedereen wilt bereiden.

    AAAB28_Temperature

    Optimale zettemperatuur en -duur.

    Heet is een voordeel, maar alleen in kort contact: de ongeëvenaarde smaak van filterkoffie ontstaat, wanneer het water heet op de gemalen koffie wordt gegoten en de contactduur betrekkelijk kort is. Het krachtige verwarmingselement van de Melitta® epour® garandeert een ideale, constant hoge zettemperatuur van 92 tot 96 °C en de innovatieve waterverdeling een optimale zetduur van vier tot zes minuten.

    AAAB28_ECBC_2

    Superieur goed.

    De zettechnologie van de Melitta® epour® is in Oslo onderscheiden met het zegel van het gerenommeerde European Coffee Brewing Center (ECBC). Alleen filterkoffiemachines die aan de hoogste kwaliteitsstandaarden voor de koffiebereiding voldoen, ontvangen dit label. Uitstekende koffiekwaliteit op een briefje – dientengevolge verlenen wij bij de Melitta® epour® een verlengde fabrieksgarantie van drie jaar.

    AAAB28_AbnehmbarerWassertank_2

    Tot op het laatste punt doordacht.

    Voor een maximaal comfort kunt u de transparante watertank afnemen en direct onder de waterkraan vullen. De dubbelzijdige schaalverdeling voor de kopjes vergemakkelijkt het doseren van de benodigde hoeveelheid water – ideaal voor rechts- en linkshandigen.

    AAAB28_Drip Stop

    Voor alle ongeduldige koffieliefhebbers.

    Dankzij de geïntegreerde druppelstop aan de filterhouder kunt u al vóór het einde van het zetproces een kopje koffie inschenken – zonder vervelend nadruppelen bij het verwijderen van de kan.

    AAAB28_Warmhalteplatte_2

    Comfortabele warmhoudfunctie.

    Vers gezet smaakt filterkoffie het beste. Als u uw koffie een keer niet meteen kunt drinken, houdt de geïntegreerde warmhoudplaat deze tot en met 40 minuten betrouwbaar warm. Daarna schakelt de Melitta® epour® automatisch uit.

    AAAB28_Touchpanel_2

    Modern touchpanel.

    Via het moderne touchpanel kan de Melitta® epour® comfortabel worden bediend. Met de PRE-BREW-bedieningstoets kunt u de voorzetfunctie in- of uitschakelen. Bovendien is er de optie om met behulp van de CONTROL-bedieningstoets de draairichting van de wateruitloop handmatig te sturen of in de zogenoemde \"Barista Mode\" een specifiek zetprofiel te programmeren.

    AAAB28_Design

    Ruimtebesparend, open design.

    De perfecte combinatie van functionaliteit en design. Slechts 17 cm breed – voor onze hoogwaardige Melitta®-techniek hebben wij niet meer nodig. En dankzij het open vormgegeven, prachtige design verandert de Melitta® epour® de koffiebereiding in een ervaring voor alle zintuigen.

    AAAB28_LeichteReinigung_2

    Eenvoudige reiniging.

    De afneembare filterhouder in maat 1x4® en de glazen kan van borosilicaatglas kunnen na gebruik comfortabel in de vaatwasser worden gereinigd.

    AAAB28_AntiCalc_2

    Handige led-kalkindicatie.

    Het is voor een foutloze werking, de beste koffiesmaak en een lange levensduur belangrijk dat u uw koffiemachine regelmatig ontkalkt. De handige led-kalkindicatie van de Melitta® epour® gaat branden, wanneer het tijd wordt om de koffiemachine te ontkalken.

    Algemeen
    Typeaanduiding: 1024-11
    Kleur: zwart-chrome
    Model serie: Epour
    Kan type: Glazen kan
    Typeaanduiding (Kan): RJ-B-04-bk
    Type filter: Verwijderbare filterhouder
    Druppelstop: Ja
    Filtergrootte: 1x4®
    Waterreservoir: Met Schaalverdeling, Uitneembaar, Met Schaalverdeling, Transparant
    Watertankinhoud (L): 1,00
    Maximaal aantal kopjes: 8 kopjes
    Warmhoudtijd verwarmingselement: 40 minuten
    Prijzen: ECBC- gecertificeerd
    Afmetingen van het apparaat (hoogte x breedte x diepte in mm): 357 x 167 x 359
    Gewicht (kg): 2,7
    Display: Nee
    Gebruik
    Timerfunctie: Nee
    Aromafuncties: Aroma Control, Verschiedene Brühprofile, PREW-BREW-bedieningstoets
    Bijzondere kenmerken: Schaalverdelingssignaal, Afzonderlijk verwarmingselement voor het warm houden, Touchpaneel
    Automatische uitschakeling: Ja
    Reinigen & onderhoud
    Ontkalkingsfunctie: Ontkalkingsdisplay van de calculatie
    Verwijderbare onderdelen: Filter, Kan deksel, Uitlaat/wateroverloop, Waterreservoir
    Onderdelen geschikt voor vaatwasser: Kannendeckel, Filterinzetstuk, Filter, Kan deksel
    Klantbeoordelingen voor "epour® 1024-11 koffiezetapparaat"
    Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wilt u de eerste beoordeling creëren?
    Beoordeling schrijven
    We kijken uit naar uw beoordeling:
    Beoordelingen worden na een check ontgrendeld.
    Kies het aantal sterren

    De velden met een * zijn verplichte velden.

    Product beoordelingen
    a. Geverifieerde aankoop
    Kopers in onze online winkel hebben bij het afrekenen de optie om akkoord te gaan met het ontvangen van een e-mail van ons na de aankoop om een beoordeling in te dienen over de producten die ze hebben gekocht. Dit zorgt ervoor dat alleen echte kopers een beoordeling kunnen indienen, die wordt aangeduid met "geverifieerde aankoop" in het gedeelte "Beoordelingen" op de pagina's met productdetails.
    b. Recensies zonder verificatie
    Reviews die niet als "geverifieerde aankoop" zijn gelabeld, worden door ons niet op echtheid gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd.
    Laatst bekeken