Details
ANTI CALC poeder voor filterkoffiezetapparaten en waterkokers

ANTI CALC poeder voor filterkoffiezetapparaten en waterkokers

Melitta® ontkalker

Bevrijd uw filterkoffiezetapparaat of waterkoker van kalkaanslag met behulp van het krachtige ANTI CALC poeder. Dankzij de fijne korrels is het poeder snel en gemakkelijk op te lossen in vergelijking met producten van de concurrentie. Door regelmatig te ontkalken met ANTI CALC poeder blijft de warmteoverdracht optimaal en bespaar je energie.

  • Inhoud: 6 zakjes van 20 g 
Ontkalkingsprestaties
Ontkalkingsprestaties

Met het krachtige ANTI CALC poeder verwijdert u grondig en doeltreffend alle kalkaanslag in uw filterkoffiezetapparaat of waterkoker.

Product voordelen
Product voordelen

Het krachtige ANTI CALC poeder is handig geportioneerd en maakt het gemakkelijk om uw apparaat te ontkalken. Dankzij de fijne korrels is het poeder snel en eenvoudig op te lossen in vergelijking met producten van de concurrentie. ANTI CALC poeder heeft een neutrale geur, in tegenstelling tot huishoudazijn, dat een onaangename geur achterlaat.

Toepassingen
Toepassingen

Om kalkaanslag in filterkoffiezetapparaten en waterkokers te verwijderen.

Voordelen van regelmatig ontkalken
Voordelen van regelmatig ontkalken

Door uw apparaat regelmatig te ontkalken krijgt hardnekkige kalkaanslag minder kans en verbetert de warmteoverdracht doordat er geen isolerende kalklaag kan gevormd worden. Zo verbruikt het apparaat minder energie en gaat het langer mee.