Details
CAFFEO® Bistro

CAFFEO® Bistro

Zuivere lijnen. Koffiegenot ten top.

Dankzij het exclusieve twee-kamer-bonen-reservoir "Bean Select" en het gepatenteerde melkschuim systeem "Perfect Cappuccino" kunt u thuis eenvoudig genieten van verschillende internationale koffiespecialiteiten.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …

Bean Select, bonenreservoir met 2 kamers
Bean Select

Bean Select

Voor een optimale bereiding van diverse koffiespecialiteiten beschikt de CAFFEO® Bistro over de 2-kamerbonenreservoir „Bean Select".Koffieliefhebbers kunnen bij elk afzonderlijk kopje kiezen tussen bijv. koffiebonen met een fijne, milde smaak of espressobonen met een krachtiger aroma. Dankzij het extra reservoir kunt u bovendien ook gemalen koffie gebruiken.

Perfect Cappuccino
Perfect Cappuccino

Perfect Cappuccino

De „Perfect Cappuccino" maakt eenvoudig heerlijk melkschuim: met de aan de zijkant van de CAFFEO® Bistro gemonteerde melkopschuimer schuimt u de gewenste hoeveelheid melk heel eenvoudig en direct in het glas op. Het resultaat is een perfect, fijn melkschuim dat als basis voor diverse koffiespecialiteiten dient.

Voor een perfecte hygiëne kunt u de vaatwasbestendige melkopschuimer heel eenvoudig verwijderen en, vergeleken met andere melkopschuimsystemen, bijzonder eenvoudig reinigen.

Eenvoudige en hygiënische reiniging
Einfache und hygienische Reinigung

Eenvoudige en hygiënische reiniging

CAFFEO ® Bistro is uitgerust met een automatisch reinigings-en ontkalkingsprogramma. De uitneembare zetgroep garandeert altijd een perfecte koffie. Het is makkelijk te verwijderen en hij kan afgespoeld worden onder de kraan. Dus er blijven geen koffieresten achter, die een negatieve invloed kunnen hebben op de smaak van uw koffie.

Eenvoudige bediening
Einfache Bedienung

Eenvoudige bediening

De eenvoudige bediening en de overzichtelijke knoppen zorgen ervoor dat u snel en gemakkelijk geniet van uw individuele koffiemoment. Gewoon kiezen tussen 4 koffie- sterktes en een instelbare hoeveelheid water voor uw persoonlijke koffie.

De symbolen op het scherm geven u diverse informatie, bijvoorbeeld wanneer er onvoldoende water is, of schoonmaken nodig is. Daarom is het gebruiksgemak van CAFFEO ® Bistro bekroond met de beroemde Plus X Award.

In hoogte verstelbare koffie-uitloop
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf

In hoogte verstelbare koffie-uitloop

De uitloop van CAFFEO ® Bistro is traploos in hoogte verstelbaar tot 130 mm. Zelfs grote latte macchiato glazen of koffie mokken beschikken over voldoende ruimte onder de uitloop.

Energiezuinig
Zeitgemäße Energieeffizienz

Energiezuinig

Naast een programmeerbare energiespaarstand is CAFFEO ® Bistro uitgerust met een automatische uitschakelfunctie. U kunt zelf bepalen, wanneer uw volautomatische koffiemachine automatisch moet uitschakelen. Natuurlijk kunt u het apparaat handmatig uitschakelen met de 0 watt knop.