Details
CAFFEO® CI® Special Edition

CAFFEO® CI® Special Edition

Een waar genot voor designliefhebbers

De populaire premium volautomatische koffiemachine CAFFEO® CI® van Melitta is nu ook verkrijgbaar in een elegante 'Special Edition'.
Het geïsoleerde melkreservoir, het kopjesplateau en het druprooster in geborsteld roestvrij staal, samen met de hoogglans zilverkleurige behuizing, maken van dit hoogwaardige apparaat een opvallend stijlobject.
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

meer informatie …

Speciaal ontwerp
Speciaal ontwerp

Speciaal ontwerp

Alle voordelen van de geliefde CAFFEO® CI®, gecombineerd met een ongeëvenaarde hoogglans afwerking in RVS-look en onderdelen in geborsteld roestvrij staal.

Geïsoleerd melkreservoir
Geïsoleerd melkreservoir

Geïsoleerd melkreservoir

Dankzij het geïsoleerde en gemakkelijk te reinigen melkreservoir geniet u telkens weer van perfect bereide koffiespecialiteiten met melkschuim. Het gebruik van geborsteld roestvrij staal zorgt voor een elegante look.

My Coffee Memory
My coffee memory
My Coffee MemoryU wilt niet telkens opnieuw uw persoonlijke koffievoorkeuren ingeven wanneer u zin heeft in een kopje koffie? Geen probleem!
Met de functie "My Coffee Memory" kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. Of u nu een kleine, sterke espresso verkiest of een heerlijk romige latte macchiato met een dikke laag melkschuim, de CAFFEO® CI® Special Edition onthoudt hoe u uw koffie het liefste drinkt.

Tot 4 personen kunnen hun voorkeuren instellen en opslaan. Zo kunt u steeds genieten van uw favoriete koffiebereiding.
Origineel bereidingsproces
Original Preparation Process
Origineel bereidingsprocesInternationale koffiespecialiteiten alsof ze met de hand zijn bereid! De CAFFEO® CI® Special Edition maakt cappuccino en latte macchiato op de originele manier, met de ingrediënten in de juiste volgorde. Zo garandeert de CAFFEO® CI® Special Edition authentiek koffiegenot.

CAPPUCCINO: Een sterke, intense espresso wordt afgewerkt met licht, romig melkschuim – net zoals in Italië!  Alleen op die manier ziet u de typische lichtbruine crema naast het laagje melkschuim.

LATTE MACCHIATO: Eerst worden warme melk en licht, romig melkschuim in het glas gegoten. Daarna wordt een espresso toegevoegd, die een donkere laag vormt tussen de melk en het melkschuim. Zo krijgt deze specialiteit zijn kenmerkend uiterlijk.

Dubbele-kop modus
2 Tassenbezug
Dubbele-kop modus

Met één druk op de knop bereidt de CAFFEO® CI® Special Edition 2 kopjes / glazen tegelijk van uw favoriete koffie; zelfs latte macchiato en cappuccino. En uiteraard zonder dat u de kopjes hoeft te verplaatsen.

Bean Select®
Bean Select

Bean Select

Om de verschillende koffiespecialiteiten optimaal te bereiden, heeft de CAFFEO® CI® Special Edition een "Bean Select" 2-vaks bonenreservoir. Of u nu zin heeft in een café crème in de ochtend of een espresso na het eten, met de schakelaar kunt u snel kiezen tussen fijne, milde koffiebonen of sterke espressobonen met een vol aroma. Bovendien kunt u ook gemalen koffie gebruiken, dankzij de geïntegreerde vulkoker voor gemalen koffie.

Gemakkelijk te gebruiken
Gemakkelijk te gebruiken
Gemakkelijk te gebruiken

Dankzij de eenvoudige menunavigatie is de CAFFEO® CI® Special Edition heel gemakkelijk en intuïtief te gebruiken. De verlichte bedieningsknoppen geven de verschillende opties weer. Met de knop "Memory Switch" kunt u eenvoudig navigeren door het menu. Op het display ziet u duidelijke instructies bij iedere handeling, van het bereiden van koffie tot de automatische reiniging.

Hygiënisch melksysteem
Hygiënisch melksysteem
Hygiënisch melksysteemHet afneembare melksysteem van de CAFFEO® CI® Special Edition garandeert optimale hygiëne voor het opperste koffiegenot. De CAFFEO® CI® Special Edition heeft een automatisch reinigingsprogramma. Het melksysteem is afneembaar en kan worden afgewassen met de hand of in de vaatwasser.
Bovendien is de CAFFEO® CI® Special Edition voorzien van een melkreservoir met een inhoud van 1 l dat in elke koelkast past. Zo kunt u op elk moment genieten van specialiteiten met verse melk (*niet bij type E970-306).

All-in-one-uitloop
All-in-one-Auslauf
All-in-one-uitloop

De CAFFEO® CI® Special Edition heeft één uitloop voor alle koffiespecialiteiten. De uitloop is traploos instelbaar en geschikt voor glazen en kopjes tot 14 cm hoog. De melkeenheid is geïntegreerd in de uitloop, zodat u tijdens de bereiding geen kopjes of glazen hoeft te verplaatsen. Een opvallend kenmerk is de led-kopjesverlichting, waardoor uw favoriete koffiespecialiteiten altijd in de schijnwerpers staan.

Gemakkelijk te reinigen
Gemakkelijk te reinigen
Gemakkelijk te reinigen

Het "Easy Cleaning" programma reinigt het melksysteem snel en hygiënisch. Onderdelen die in contact komen met melk worden eerst gereinigd met heet water en vervolgens met stoom. U kunt dit programma op elk moment uitvoeren. De CAFFEO® CI® Special Edition herinnert u er ook aan telkens als u melk heeft gebruikt.

 

Energiebesparende functies
Energie-Spar-Funktionen
Energiebesparende functies

De CAFFEO® CI® Special Edition imponeert niet alleen met zijn elegant design en geavanceerde technologie. Ook zijn energie-efficiëntie is ronduit indrukwekkend. Dankzij de Auto Off-functie, 0-watt-schakelaar en energiebesparende stand wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt – goed voor het milieu én voor uw portefeuille.

Afneembare zetgroep
Entnehmbare Brühgruppe
Afneembare zetgroep

De afneembare zetgroep garandeert perfect koffiegenot. Hij kan eenvoudig worden verwijderd en afgespoeld onder stromend water. Zo wordt de smaak van uw koffie niet beïnvloed door koffieresten.

Waterfilter
Wasserfilter
Waterfilter

De CAFFEO® CI® Special Edition kan worden gebruikt met de Melitta® Claris® waterfilter. Met de Melitta® Claris® filterpatronen wordt het water bij elk gebruik gefilterd, voor een pure smaak en optimaal koffiegenot. Ze beschermen de koffiemachine ook tegen kalkaanslag.