Details
CAFFEO® SOLO®

CAFFEO® SOLO®

Puur koffiegenot.

Focussen op het belangrijkste - dat doet Solo®. Strakke vormgeving, compacte afmetingen en eenvoudige bediening. Genieten van uitstekende koffie uit hele bonen en van een fluweelzachte schuimlaag, die smelt op de tong.

MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …

Puristisch en compact
Puristisch und kompakt
Puristisch en compact

Met zijn breedte van 20 cm, hoogte van 32,5 cm en diepte van 45,5 cm is SOLO® één van de kleinste koffievolautomaten ter wereld. En toch biedt hij voldoende ruimte voor de hoogwaardige Melitta-technologie.

Koffiezetten naar eigen smaak
Individuelle Kaffeezubereitung
Koffiezetten naar eigen smaak

Genieten zonder compromissen: bepaal zélf de sterkte en temperatuur van uw koffie. Met één enkele draai past u bovendien de koffiedosis aan de door u gewenste koffie hoeveelheid aan.

Speciale koffiezetmethode
Spezielles Brühverfahren
Speciale koffiezetmethode

Voor maximaal koffiegenot heeft SOLO® een voorzetfunctie: de koffie wordt, vóór het eigenlijke koffiezetten, met water overgoten zodat de koffie een maximale hoeveelheid aromastoffen vrij kan geven. Voor een optimale reiniging kan de hele koffiezetgroep uitermate eenvoudig uit de machine worden genomen.

0-Watt-schakelaar
0-Watt-Schalter
0-Watt-schakelaar

Bij bediening van de 0-Watt-schakelaar onderbreekt het SOLO apparaat de verbinding met het stroomnet. Uw persoonlijke instellingen blijven uiteraard behouden. Daarnaast is deze aan/uit-functie programmeerbaar zodat het apparaat na de gewenste tijd automatisch wordt uitgeschakeld.

In hoogte verstelbare koffie-uitloop
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf
In hoogte verstelbare koffie-uitloop

Voor één of twee kopjes, bekers of Macchiato-glazen kan de koffie-uitloop tot 135 mm in hoogte worden versteld.

DeLuxe : extra kenmerken

De Solo® DeLuxe bekoort door zijn hoogwaardige, matglanzende design. Passend bij het design beschikt deze volautomatische espressomachine over een druprooster en een kopjesplateau uit roestvrij staal. Dankzij de speciale smering van het maalwerk en de geluidsarme pomp is de machine bovendien bijzonder stil in gebruik.