Details
CI Touch®

CI Touch®

Please touch!

De Melitta® CI Touch® is een volautomatische koffiemachine met veelzijdige talenten. Eén aanraking volstaat om tal van internationale koffiespecialiteiten te bereiden. Exclusieve functies zoals het „Bean Select“ bonenreservoir met twee kamers, waarmee u altijd de juiste soort koffiebonen kunt selecteren, het elegante design, de fluisterstille molen en de intuïtieve bediening maken van deze koffiemachine een waar genot voor al uw zintuigen.
Awards

CI Touch®

Awards

De Melitta® CI Touch® maakte indruk op de jury van de Plus X Award, de belangrijkste innovatieprijs voor technologie, sport en lifestyle ter wereld. De automatische koffiemachine won de prestigieuze "Plus X Award Seal of Approval" in vier categorieën: Hoge kwaliteit, Design, Gebruiksgemak en Functionaliteit


PlusX Award 

HANDLING-VIDEO
Bekroonde stilte!
Bekroonde stilte!Een interessant gesprek in de keuken dat abrupt wordt afgebroken omdat iemand zin heeft in een cappuccino? Buren die boos worden wanneer je om 6 uur 's ochtends espressobonen wilt malen? Dankzij deze volautomatische koffiemachine behoren deze vervelende situaties tot het verleden. Dit is namelijk een van de eerste volautomatische koffiemachines die bekroond zijn met het Quiet Mark-keurmerk voor aangenaam stille koffiebereiding. Het geheim: de ultramoderne "low noise"-technologie in de fluisterstille molen.
One Touch
One Touch
One Touch De CI Touch® imponeert door zijn gebruiksgemak. Met één druk op het scherm selecteert u een vooraf ingestelde koffievariëteit, zoals een espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. U kunt ook heel eenvoudig kiezen voor warme melk, melkschuim of warm water.
10 koffiespecialiteiten
10 koffiespecialiteiten
10 koffiespecialiteiten Met de CI Touch® geniet u van een brede waaier koffiespecialiteiten. Naast de 4 klassiekers (espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato) kunt u nog 6 andere koffiespecialiteiten bereiden, zoals een lungo, americano en espresso macchiato.
Manuele bonenselectie
Manuele bonenselectie
Manuele bonenselectie Voor een optimale smaakervaring hebt u afhankelijk van de koffiespecialiteit verschillende soorten koffiebonen nodig. Daarom heeft de CI Touch® een bonenreservoir met twee kamers (“Bean Select”* genoemd), waarmee u afhankelijk van het recept en uw persoonlijke smaak bijvoorbeeld milde koffiebonen of sterke espressobonen manueel kunt selecteren. Het Aromasafe®-deksel en de donkere kleur van het bonenreservoir helpen ook om de volle smaak van de koffiebonen te behouden.
Pro Aqua filtertechnologie
Pro Aqua filtertechnologie
Pro Aqua filtertechnologie Als u een Melitta® Pro Aqua waterfilter gebruikt, moet u de CI Touch® maar één keer per jaar ontkalken. Het gefilterde water verbetert niet alleen de kwaliteit en smaak van uw koffie, maar voorkomt ook dat kalkaanslag zich ophoopt in het watersysteem.
(*Dit is gebaseerd op zes kopjes koffie van 120 ml per dag en zes filters per jaar.)
Een molen die je amper hoort
Een molen die je amper hoort
All-in-one-uitloop U wilt koffie zetten in alle rust? Dat is geen probleem met de fluisterstille molen, die bovendien ook bijzonder snel is.
Uniek koffiegenot
Uniek koffiegenot
Uniek koffiegenot
Origineel bereidingsproces

Iedere barista weet dat om koffie op de originele manier te bereiden het van essentieel belang is dat alle ingrediënten in de juiste volgorde worden toegevoegd. Daarom voegt de Caffeo® CI® bij een latte macchiato de espresso toe ná het melkschuim en is dit bij een cappuccino net omgekeerd.

My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee Memory U wilt uw persoonlijke voorkeur niet telkens opnieuw instellen? Geen probleem! Met de functie “My Coffee Memory” kunt u uw favoriete koffiespecialiteiten individueel instellen. De Melitta® CI Touch® bewaart de persoonlijke instellingen van maar liefst 4 personen.
TFT-kleurendisplay
TFT-kleurendisplay
TFT-kleurendisplay U kunt de koffiemachine heel eenvoudig bedienen door de sensorvelden op het innovatieve aanraakpaneel licht aan te raken. Het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie geeft u daarbij duidelijke instructies.
Double-Cup-modus
Double-Cup-modus
Double-Cup-modus Met de Double-Cup-modus kunt u van verschillende koffiespecialiteiten twee kopjes ineens bereiden, met of zonder melk.
All-in-one uitloop met LED-verlichting
All-in-one uitloop met LED-verlichting
All-in-one uitloop met LED-verlichting Met de afzonderlijke pijpjes voor koffie, melk en warm water kunt u uw favoriete drank bereiden zonder uw kopje te verplaatsen. De uitloop is bovendien voorzien van LED-verlichting en is in de hoogte verstelbaar tot 140 mm, zodat er ook voor hoge latte macchiato-glazen voldoende plaats is.
Uitneembare zetgroep
Uitneembare zetgroep
Uitneembare zetgroep De zetgroep kan gemakkelijk worden gereinigd door deze uit de koffiemachine te nemen. Zo kan ook de binnenkant van de koffiemachine worden gereinigd.
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning De onderdelen die in aanraking komen met melk worden snel en hygiënisch gereinigd met warm water en stoom.
Automatische reiniging en ontkalking
Automatische reiniging en ontkalking
Automatische reiniging en ontkalking Automatische reinigings- en ontkalkingsprogramma’s om resten grondig uit het koffie- en melksysteem te verwijderen
Plug-in-melksysteem
Plug-in-melksysteem
Plug-in-melksysteem Afneembaar melksysteem met extern vaatwas-bestendig melkreservoir dat in elke koelkast past.
Energiebespaarfunctie
Energiebespaarfunctie
Energiebespaarfunctie Met de 0-Watt-schakelaar kunt u uw CI Touch® op eender welk moment volledig uitschakelen. Ook de programmeerbare energiebesparende modus en instelbare automatische uitschakelfunctie zorgen voor een zuinig gebruik.
Mission eco & care
Mission eco & care We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.

Meer informatie …