Gefeliciteerd met de aankoop van uw Melitta volautomatische espressomachine. U ontvangt nu tijdelijk een Cashback-bedrag van € 75,- retour. 

Let op: Deelname aan deze actie is alleen mogelijk bij aankoop van een Melitta® volautomaat gekocht in Nederland bij de deelnemende winkels of bij een deelnemende Nederlandse webshop. De actie is geldig van 15 augustus t/m 15 oktober 2018 (m.u.v  Caffeo Varianza CSP SST F580-100 actieperiode 01/09/2018 – 15/10/2018) en geldt alléén bij een van de onderstaande actiemodel. De aankoopdatum op de factuur is bepalend of u recht heeft op het Cashback-bedrag.

Hoe verkrijgt u de Cashback?

(1) Download het actieformulier en vul deze volledig in. Het actieformulier dat u downloadt dient overeen te komen met het toestel en de winkel waar u het toestel gekocht heeft.


Caffeo® Passione® OT Caffeo® Passione® CAFFEO® CI® CAFFEO® CI® Caffeo® Varianza® CSP

Passione (OT)

Passione SST

Caffeo® CI zilver

Caffeo® CI zwart

Caffeo® Varianza® CSP (2) Stuur dit ingevulde formulier samen met de originele uitgeknipte EAN-code (streepjescode die begint met 4006508....)  en een duidelijk leesbare kopie van het aankoopbewijs naar onderstaand adres:

  • Melitta Nederland BV
  • Cashback t.a.v. financiële administratie
  • Edisonweg 25
  • 4207 HE Gorinchem

(3) Indien uw inzending aan alle voorwaarden voldoet, storten wij het cashback-bedrag binnen 8 weken na ontvangst op het door u opgegeven Nederlandse bankrekeningnummer.
Klik hier voor de actievoorwaarden