Details
Cremio

Cremio®

Perfect melkschuim met één druk op de knop!

Ongeachte uw voorkeur: Latte Macchiato, Cappuccino of Café Frappé - met de Melitta® Cremio® krijgt u altijd het heerlijkste melkschuim!
 
  • Anti-kleef coating bedekt het melkreservoir
  • 3 hulpstukken voor verschillende koffiespecialiteiten
  • Snoerloos, 360° basis station
  • Geïntegreerde snoeropberg ruimte
  • Auto-off, met oververhitting beveiliging
  • Lift-Switch-off: de melkopschuimer schakelt zichzelf uit, zodra deze van de basis wordt genomen
  • 600 Watt
Crèmeachtig melkschuim
Maakt heerlijk romig melkschuim
Maakt crèmeachtig en fijn melkschuim.De Melitta® Cremio® bereidt crèmeachtig en fijn melkschuim voor alle koffiespecialiteiten waar u graag van zou wilen genieten. Of het nu sojamelk, lactosevrije melk of volle melk is - met Cremio® krijgt u het melkschuim van uw voorkeur.

Tip: Gebruik liefst melk met een grote hoeveelheid proteïnen (min. 3,4 g / 100 ml). Dat waarborgt een uitstekend melkschuimresultaat.

Warm & koud melkschuim
Gebruiksgemak: verwarmt uw melk, zonder aanbranden (max. 400 ml)
Bereiding van warm en koud melkschuimCreëer thuis uw eigen koffiespecialiteiten en bereid gemakkelijk uw latte macchiato, cappuccino of ijskoffie met Melitta® Cremio®.

Creëer uw favoriete koffiespecialiteiten met slechts één druk op de knop! Kies uw hulpstuk en aan de slag!

Melk opwarmen
Bereiding van koud en warm melkschuim (max. 200 ml)
Verwarm de melk alleen maar zonder het gedoe van het brandenDe geïntegreerde verwarming systeem een ​​uniforme opwarming van de melk en voorkomt branden in het toestel.

Tip: U kunt de Melitta® Cremio® niet alleen gebruiken om koffiespecialiteiten te bereiden maar ook om heerlijke, warme chocolade of een kopje warme melk te bereiden.

Latte Macchiato & Cappuccino
Met één druk op de knop 2 Latte Macchiatos of 4 Cappuccino's bereiden

Met één druk op de knop 2 Latte Macchiatos of 4 Cappuccino's bereidenMet één druk op de knop bereidt Melitta® Cremio® melkschuim voor maximaal 4 koffiespecialiteiten. De perfecte hulp voor iedereen die van koffie-genieten houdt.

Onze tip voor uw volgende latte macchiato of cappuccino:

Cappuccino:
Eerst de espresso in uw cappuccino kop doen, daarna het melkschuim toevoegen. Voor een perfecte cappuccino bevelen wij u een verhouding 1/3 espresso en 2/3 melkschuim aan.

Latte Macchiato:
Eerst het latte macchiato glas vullen met de bereide melk en het melkschuim , daarna de espresso toevoegen. Voor een perfecte latte macchiato adviseren we een verhouding van 2/3 melk en 1/3 melkschuim en espresso.
Veilig sluitmechanisme
Veiligheidssluiting op de deksel
Veiligheidssluiting op de deksel
De bajonet-sluiting zorgt ervoor dat er geen melk kan lekken, waardoor de bereiding van melkschuim veilig verloopt. Door draaien kan de deksel gemakkelijk geopend en gesloten worden.
Intuïtieve bediening
Wijze van gebruik duidelijk door verlichte schakelar
Intuïtieve bediening door verlichte ontkoppelingsknop
Dankzij de voor zichzelf sprekende knoppen kan snel en gemakkelijk met de bereiding worden begonnen. Een rood lampje geeft aan dat er warme drankjes worden bereid; het blauwe lampje geeft aan dat er koude drankjes worden bereid.
Gemakkelijk schoonmaken
Makkelijk schoon te maken

Gemakkelijk schoonmakenDankzij de anti-kleef coating kan het melkreservoir makkelijk gereinigd worden met een zachte doek en gebruikelijk afwasmiddel.

Onze aanbeveling vooor veel eenvoudigere reiniging: gebruik de Melitta® PERFECT CLEAN ESPRESSO MACHINES reinigingsvloeistof voor melksystemen.


Reiniging & Onderhoud >