Details
Excellent 5.0 DeLuxe

Excellent 5.0 DeLuxe

Een nieuw hoofdstuk in een lang succesverhaal

Excellent 5.0 DeLuxe is de nieuwste evolutie in de beproefde Melitta® Excellent reeks. De door het European Coffee Brewing Centre (ECBC) gecertificeerde bereidingstechnologie zorgt voor een uitmuntende koffiesmaak. Een modern design met elementen in roestvrij staal, de beste productkwaliteit en vernieuwende functies staan garant voor het perfecte koffiegenot.

Waar te koop ?
Gewoonweg genieten van een heerlijke kop koffie? Ontdek hier waar u deze toestellen kunt kopen. Klik op het toestel van uw keuze en u wordt automatisch doorverwezen naar www.kieskeurig.nl


Bekijk de prijzen van het witte toestel
Interessant voor u

PRIME® Aqua

Naast koffie af en toe ook behoefte aan thee? Zet dan de Prime® waterkoker naast uw Excellent Steel koffiezetter.

 Meer info

Melitta® Anti-Calc vloeibare ontkalker

Gebruik Melitta® vloeibare ontkalker elke 2 maanden om een goede werking van uw koffiezetter te garanderen.

 Meer info

Melitta® Gourmet filterzakjes

Ontdek nu Melitta® Gourmetfilterzakjes met 3 aromazones, voor koffie met een nog voller aroma.  Deze filterzakjes passen perfect in de Excellent Steel koffiezetter

 Meer info
AromaControl

AromaControl

Voor optimaal koffiegenot, zelfs bij een kleine hoeveelheid koffie (2-5 kopjes), kunt u de extractie optimaliseren met de AromaControl-functie.

Ontkalkingsindicator

Ontkalkingsindicator

Regelmatige ontkalking is noodzakelijk voor een goede werking, de beste smaak en een lange levensduur van uw koffiezetapparaat.  Een ledlampje gaat branden als het apparaat ontkalkt dient te worden.

Certificering door het ECBC

Certificering door het ECBC

De bekroning met een "Gouden Koffieboon" door het European Coffee Brewing Centre (ECBC) is een bevestiging van de best mogelijke koffiesmaak.

Verlicht waterreservoir

Verlicht waterreservoir

Het transparante waterreservoir is voorzien van een gemakkelijk af te lezen waterpeilaanduiding (liter en kopjes). Wanneer u water in het reservoir giet, gaat er een ledlampje branden. Zo is de markering goed zichtbaar en kunt u precies de juiste hoeveelheid water in het reservoir gieten.

Filterhouder 1x4® met druppelstop

Filterhouder 1x4® met druppelstop

De uitneembare filterhouder met druppelstop voorkomt dat er water op de warmhoudplaat terechtkomt.

Glazen kan met waterpeilaanduiding

Glazen kan met waterpeilaanduiding

De ergonomische handgreep van de kan met hittebescherming voorkomt dat de gebruiker zich verbrandt aan het glas. Dankzij de markeringen 0,5, 0,75 en 1 l kunt u precies de juiste hoeveelheid water afmeten.

Twee verwarmingselementen

Twee verwarmingselementen

Twee afzonderlijke verwarmingselementen om het water op te warmen en de koffie warm te houden garanderen een optimale energieoverdracht.

Aroma Premium-technologie

Aroma Premium-technologie

Met de Aroma Premium-technologie biedt Melitta®  filterkoffie van topkwaliteit. Dankzij de speciale verwarmings- en bereidingstechnologie met een vermogen van 1525 watt komen de koffiearoma's ten volle tot ontplooiing en wordt de doorlooptijd verkort.

10 kopjes / 1,25 l

10 kopjes / 1,25 l

Voor 10 kopjes aromatische koffie, snel en eenvoudig gezet.

Automatische uitschakeling

Automatische uitschakeling

Het apparaat wordt na 40 minuten automatisch uitgeschakeld. Dat bespaart energie en is ook veiliger.

1525 watt

1525 watt

AromaExcellent 5.0 heeft 2 verwarmingselementen: een krachtig element van 1465 watt om snel koffie te zetten en een bijkomend element van 60 watt om de koffie warm te houden, zodat u lang kunt genieten van koffie op precies de juiste temperatuur.

MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …