Veel gestelde vragen

 

Wat is de juiste manier om mijn koffiemolen te reinigen?
Reinig de koffiemolen na ieder gebruik. Trek eerst de stekker uit het stopcontact. Verwijder het opvangbakje voor de gemalen koffie met deksel en het deksel van het bonenreservoir. Reinig het opvangbakje voor de gemalen koffie met deksel en het deksel van het bonenreservoir in warm water, spoel vervolgens af en laat drogen. Veeg de behuizing schoon met een licht vochtige doek en wrijf vervolgens droog. Reinig de molen altijd met een zachte borstel; gebruik geen water of zeep.
Opgelet: dompel de behuizing, stroomkabel, stekker of molen nooit onder in water of een andere vloeistof. Gebruik geen schuurmiddel, agressief product of een harde borstel om het toestel te reinigen. Reinig de koffiemolen en de afneembare onderdelen nooit in de vaatwasser.
meer
minder

Waar moet ik op letten als ik mijn koffiemolen reinig?
Trek altijd eerst de stekker uit het stopcontact. Dompel de behuizing, stroomkabel, stekker of molen nooit onder in water of een andere vloeistof. Gebruik geen schuurmiddel, agressief product of een harde borstel om het toestel te reinigen. Reinig de koffiemolen en de afneembare onderdelen nooit in de vaatwasser.
meer
minder

Welke onderdelen van mijn koffiemolen zijn vaatwasserbestendig?
De koffiemolen en de afneembare onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. Reinig de koffiemolen en de afneembare onderdelen nooit in de vaatwasser.
meer
minder