Details
LatteSelect

LatteSelect

Met één druk op de knop!

Met de LatteSelect van Melitta® bent u slechts één druk op de knop verwijderd van de perfecte koffie. Dankzij het kleurrijke display met visuele icoontjes van de koffiespecialiteiten wordt de touch bediening nog intuïtiever. Start de bereiding van uw favoriete koffiespecialiteit door de icoontjes simpelweg aan te raken. U kan kiezen uit één van de twaalf koffierecepten of u kan uw eigen specifieke instelling uitproberen en opslaan. Daarnaast heeft het bonenreservoir twee kamers zodat u kan kiezen uit twee soorten koffiebonen.
HANDLING-VIDEO
Fluisterstille koffiemolen
Fluisterstille koffiemolen
Fluisterstille koffiemolenDe LatteSelect onderscheidt zich door zijn fluisterstille koffiemolen die zorgt voor een geruisloze koffiebereiding. Zo kunt u al in alle rust genieten van uw koffie. De LatteSelect is hiervoor bekroond door Quiet Mark. Klik hier voor meer informatie.
Gebruiksgemak
One Touch
Gebruiksgemak Dankzij de sensorvelden op het aanraakpaneel kunt u de koffiemachine eenvoudig bedienen. Stapsgewijze instructies op het TFT-kleurendisplay met hoge resolutie loodsen u doorheen het overzichtelijke menu.
12 koffierecepten
12 koffiespecialiteiten
12 koffiereceptenHoudt u van wat afwisseling? Uw volautomatische koffiemachine vervult veel van uw koffiewensen. Met een lichte aanraking selecteert u de vier klassiekers: espresso, café crème, cappuccino en latte macchiato. En via het menu kunt u nog eens 8 koffiespecialiteiten bereiden, zoals een lungo, americano of espresso macchiato.
Manuele bonenselectie
Manuele bonenselectie
Manuele bonenselectieOm de best mogelijke smaakervaring te verkrijgen, zijn voor de bereiding van de vele koffiespecialiteiten verschillende koffiebonen nodig. Daarom beschikt de LatteSelect over een bonenreservoir met twee kamers. Afhankelijk van uw favoriete recept of smaak, kan u met de “Bean select”-functie handmatig balanceren tussen verfijnde milde koffiebonen en aromatische krachtige espressobonen. Het Aromasafe®-deksel en de donkere tint van het reservoir houden het aroma van de koffiebonen vast. Voor gemalen koffie is er bovendien een aparte vulkoker.
Anti-Scratch
Anti Scratch

Anti-Scratch

Het nieuw ontworpen lekbakje is
voorzien van een druprooster in roestvrij
staal en gemaakt van kwaliteitsvol,
krasbestendig plastic.

Pro Aqua filtertechnologie
Pro Aqua filtertechnologie
Pro Aqua filtertechnologieBij gebruik van een Melitta® Pro Aqua-waterfilter is een jaarlijkse ontkalking van de LatteSelect voldoende. Door het gefilterde water worden enerzijds de koffiekwaliteit en de smaak verbeterd, en anderzijds ook kalkafzettingen voorkomen.* (*De jaarlijkse ontkalking is gebaseerd op een berekening waarbij een watertank van 120ml 6 keer per dag gevuld wordt en de waterfilter 6 keer per jaar vervangen wordt.)
My Coffee Memory
My Coffee Memory
My Coffee MemoryUw volautomatische koffiemachine onthoudt hoe u uw koffie het liefste drinkt. Met de „My Coffee Memory“ functie kunt u al uw favoriete koffiespecialiteiten instellen zonder dat u daarvoor een computerspecialist moet zijn. En om uw huisgenoten of collega‘s niet jaloers te maken, kunt u deze handige functie met ze delen. De machine bewaart immers de persoonlijke voorkeuren van maar liefst 6 personen.
Aromatisch koffiegenot
Aromatisch koffiegenot

Aromatisch koffiegenot 

Dankzij de nieuwe pompbesturing wordt een ideaal afgestemde contacttijd van water en koffie mogelijk gemaakt. U kan nu nog meer genieten van de twee klassiekers Espresso en Café Crème dankzij de koffiearoma’s die nog beter zijn ontplooid.

Italiaans bereidingsproces
Italiaans bereidingsproces
Italiaans bereidingsproces
Het Italian Preparation Process voegt de ingrediënten volgens origineel Italiaans recept in de juiste volgorde samen, zodat de authentieke smaak van uw koffiespecialiteit wordt gegarandeerd. Zo wordt bij een latte macchiato de espresso pas na de melk en het melkschuim toegevoegd en verloopt dit proces bij een cappuccino precies omgekeerd.
Koffiesterkte en maalgraad
Koffiesterkte en maalgraad

Koffiesterkte en maalgraad

Naar gelang uw persoonlijke voorkeur kunt u kiezen uit 4 koffiesterktes en uit 5 standen voor de maalgraad.

One Touch
One Touch
One TouchMet een lichte aanraking selecteert u espresso, café crème, cappuccino of latte macchiato. En ook warme melk, melkschuim en warm water zijn gemakkelijk en in een handomdraai te bereiden dankzij One Touch.
Double-Cup-modus
Double-Cup-modus
Double Cup-modus (2 kopjes) Genieten doet u nog meer met z‘n tweeën. Dankzij de Double Cup-modus kunt u van een groot aantal koffiespecialiteiten twee kopjes tegelijk bereiden, met of zonder melk. Uiteraard ook ideaal voor wie veel koffie drinkt.
All-in-one uitloop
All-in-one uitloop
All-in-one uitloopAparte buisjes voor koffie, melk en heet water zorgen voor een eenvoudige bereiding van uw favoriete dranken zonder het kopje te verplaatsen. Bovendien is de uitloop tot 140 mm in de hoogte verstelbaar, zodat ook hoge Latte Macchiato-glazen er perfect onder passen.
Uitneembare zetgroep
Uitneembare zetgroep
Uitneembare zetgroepU kunt de hele zetgroep uit de machine nemen en eenvoudig reinigen. Zo kunt u ook gemakkelijk aan de binnenkant van de machine.
Easy Steam Cleaning
Easy Steam Cleaning
Easy Steam CleaningSnel en hygiënisch: telkens u een koffiespecialiteit maakt met melk, vraagt de koffiemachine of u de onderdelen die in aanraking komen met melk wilt reinigen. Met een druk op de knop wordt de reiniging met heet water en stoom gestart.
Automatische reiniging en ontkalking
Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma

Automatisch reinigings- en ontkalkingsprogramma

Alles begint met een goede communicatie. Uw volautomatische espressomachine laat u via het display weten wanneer het tijd is voor een reinigings- of ontkalkingsbeurt.
Plug-in-melksysteem
Plug-in-melksysteem
Plug-in-melksysteemHet melksysteem met extern, vaatwasbestendig melkreservoir kan eenvoudig uit de machine genomen worden en past in elke koelkast. Bovendien kunt u de melkeenheid volledig losmaken van het koffiesysteem en gemakkelijk uit de machine nemen en reinigen.