Details
Look® Aqua

Look® Aqua

Een echte blikvanger in elke keuken!

Ben je op zoek naar een moderne en betrouwbare waterkoker voor dagelijks gebruik? Zoek dan niet langer! De Look® Aqua is een ware lust voor het oog, dankzij zijn aantrekkelijk design en stijlvolle elementen in roestvrij staal. Verdere highlights: snoerloze verbinding met het 360°-basisstation, éénhandsbediening en verlichte waterpeilaanduiding die aan beide kanten zichtbaar is. Met de Look® Aqua wordt water opwarmen puur plezier! Met een inhoud van 1,7 l voldoet de waterkoker ongetwijfeld aan al je behoeften.
Interessant voor u

LOOK®

Voor een mooie set op uw aanrecht, zet u  naast uw waterkoker Melitta Look® Aqua, deze bijpassende koffiezetter

 Meer info

Melitta® Anti-Calc Gel

Verwijder grondig en voorzichtig alle kalkaanslag uit uw waterkoker dankzij deze uiterst effectieve ontkalkgel van Melitta®.

 Meer info

Cilia® theefilters

Met Cilia® theefilters is het eenvoudig om ook van losse thee snel en eenvoudig een heerlijke kop thee te bereiden.

 Meer info
Watertank met blauw licht en waterpeilindicatie aan beide kanten
Watertank met blauw licht en waterpeilindicatie aan beide kanten
Waterreservoir met blauwe verlichting en waterpeilaanduiding aan beide kanten
De verlichte waterpeilaanduiding is aan beide kanten zichtbaar. Zo is het heel eenvoudig om de gewenste hoeveelheid water af te meten. Het ledlampje geeft bovendien aan of de waterkoker in gebruik is.
Elementen in hoogwaardig roestvrij staal
Elementen in hoogwaardig roestvrij staal Ziet hij er niet geweldig uit? De elementen in hoogwaardig roestvrij staal maken het moderne en aantrekkelijke design van de waterkoker compleet.
Automatische uitschakeling bij het opheffen
Automatische uitschakeling bij het opheffen Praktisch en veilig: de waterkoker schakelt zichzelf automatisch uit zodra je hem van de basis neemt.
Inhoud: 1,7 l
Inhoud: 1,7 l Daar kan je al eens iets mee doen! De inhoud van 1,7 l is ruim voldoende als je een grotere hoeveelheid warm of kokend water nodig hebt.
Te bedienen met één hand
Te bedienen met één hand Handig: je kunt de waterkoker met één hand bedienen en openen.
Snoeropbergruimte
Snoeropbergruimte En het is verdwenen: indien nodig kan je het snoer van de waterkoker opwinden. Het verdwijnt dan in de behuizing van het basisstation.
360°-basisstation
360°-basisstation Wil je de handgreep rechts of links? Het maakt niet uit. De waterkoker past in elke positie op het 360°-basisstation. Extra gebruiksvriendelijk: de waterkoker zelf is snoerloos.