Details
Melitta Gourmet® Mild filterzakjes

Melitta Gourmet® Mild filterzakjes

Mild koffiegenot en rijk aan aroma's!

Ontdek mild koffiegenot met volle aromavariëteit dankzij de Melitta Gourmet® Mild koffiefilters. De Aromasoft® structuur verkort de doorlooptijd van uw koffie en vermindert zodoende de hoeveelheid ongewenste bittere stoffen – voor licht verteerbaar, mild koffiegenot. Innovatieve AromaPor®PLUS aromagaatjes laten meer kostbare koffieoliën door, die dragers zijn van meer dan 800 koffie-aroma's.

Melitta engageert zich om duurzaam en verantwoordelijk te handelen:
  • Extra scheurbestendig en veilig  
  • Het filterpapier geeft geen smaak af  
  • Van nature 100% composteerbar
Recepten

Variatie en individueel karakter voor uw favoriete koffie!

Ontdek onze originele filterkoffierecepten!

Laat u betoveren door deze heerlijke recepten en geniet van filterkoffie in al zijn variatie.
De zoete verleiding van Café Caramel, het sensuele genot van Black Desire of de fruitige bekoring van Café Apricot:
onze verrukkelijke recepten bieden voor elk wat wils.

Naar de recepten>

Interessant voor u

Melitta® Filterhouder 1x4

Voor autenthiek koffie-genieten gebruikt u een originele Melitta®  filterhouder.

 Meer info

LOOK® Timer

Gebruik Melitta® filterzakjes bijvoorbeeld in de Look koffiezetter voor een heerlijk aromatisch kopje koffie.

 Meer info

Melitta® Molino®

Echt koffieliefhebbers malen zelf hun koffiebonen. Met de Molino®  kan dit van grof voor een filterkoffie tot fijn voor een lekkere sterke espresso.

 Meer info
Aromasoft® structuur
Aromasoft® structuur
Aromasoft® structuur De Aromasoft® structuur biedt mild koffiegenot voor bewuste genieters. Cafeïne en aromastoffen ontwikkelen zich al aan het begin van het zetproces, terwijl bittere stoffen pas later vrijkomen. De Aromasoft® structuur verkort de doorlooptijd, zodat er een zachte filterkoffie met een vol aroma ontstaat.
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUS
AromaPor®PLUSMet de innovatieve, unieke AromaporiënPLUS is een nieuwe norm gezet voor filterkoffiegenot. De AromaporiënPLUS verbeteren het doorlopen van de fijne koffie-oliën, die de dragers zijn van de meer dan 800 koffiearoma's. Zodoende zorgen de AromaporiënPLUS voor een verscheidenheid aan aroma's die uw zintuigen betovert.
FSC®-certificering
FSC®-certificering
FSC®-certificering De FSC® (Forest Stewardship Council®) is een onafhankelijke, het algemeen nut beogende niet-gouvernementele organisatie met als doel een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het bosbeheer wereldwijd. Als FSC®-gecertificeerd bedrijf produceren wij Melitta® filterzakjes conform de bepalingen van de FSC®.
Producten met FSC®-label stellen het gebruik van de bossen veilig conform de sociale, economische en ecologische behoeften van huidige en toekomstige generaties. Met ons filterpapier uit verantwoorde bronnen participeren wij actief in het initiatief.
Plezier in koffie
Plezier in koffie
Plezier in koffie Ons engagement sinds de uitvinding van koffiefilters door Melitta Bentz in 1908: uw grenzeloos genieten van koffie, dag na dag, dankzij onze expertise in koffiefilters en onze liefde voor koffie.
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care

We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een product dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …