Press Releases

 

Opschenkkoffie: koffie op de wijze van Melitta

Melitta staat sinds jaar en dag voor koffie-expertise, vooral als het om filterkoffie gaat. Meer dan 100 jaar geleden bracht de uitvinding van de koffiefilter een ommekeer teweeg in de bereiding van koffie.
Melitta Bentz, een huisvrouw uit Dresden, had het simpele maar briljante idee om komaf te maken met de koffieresten in haar koffie door een papieren filter te gebruiken. Met een hamer en een spijker maakte ze gaten in een koperen pot, waarin ze een velletje vloeipapier legde uit het schoolschrift van haar zoon. De koffiefilter zag het daglicht en aromatische koffie zonder koffieresten werd wereldwijd een groot succes bij koffieliefhebbers.


Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Caffeo® Varianza® CSP

Melitta CremioII getest

Gorinchem, januari 2017. Eind 2016 werd de nieuwe Melitta® Cremio getest door ‘Het Testpanel’. Dertig consumenten testten de Cremio gedurende 10 dagen. Alle testers gaven aan de Cremio makkelijk in gebruik is en bovendien stevig melkschuim maakt. Daarnaast vindt 9 van de 10 testers dat het toestel makkelijk te reinigen is.

Alle resultaten zijn te vinden op de website hettestpanel.nl


Download alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Caffeo® Varianza® CSP Wereldpremière van Melitta®: Compacte, volautomatische koffiemachine met ééntoetsbediening en Single Portion-systeem voor eindeloos gevarieerd koffiegenot 

Gorinchem, september 2014. In oktober 2014 lanceert Melitta® een echte innovatie: de CAFFEO® Varianza® CSP met My Bean Select®. Dit is de perfecte volautomatische koffiemachine voor veeleisende koffieliefhebbers die het aroma van individueel geselecteerde, versgemalen koffiebonen evenzeer waarderen als de variatie van koffiezetten per kopje. Het innovatieve My Bean Select® systeem voor één kopje geeft koffieliefhebbers de vrijheid om per kopje hun favoriete koffiebonen te kiezen, met een grenzeloze verscheidenheid aan smaken. De volautomatische koffiemachine met ééntoetsbediening is zo compact er zelfs in een kleine keuken voldoende plaats voor de CAFFEO® Varianza® CSP. Het basismodel van de nieuwe volautomatische koffiemachine van Melitta® wordt verkocht als de CAFFEO® Passione®


Download het volledig bericht (287Kb)
Download alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Bekijk hier het archief