Press Releases

 

Melitta® geeft zijn allrounder een zeer bijzondere finishing touch – en dat kun je letterlijk nemen. Een zachte aanraking: meer heeft de nieuwe CI Touch® niet nodig om de smaakpapillen van menig koffieliefhebber tevreden te stellen. Melitta® bewijst nogmaals dat een optimaal koffieresultaat vaak begint met een goed idee.


Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Melitta wordt eerste officiële koffiepartner van Manchester United

De Melitta Groep en de Engelse recordkampioen Manchester United hebben een langetermijnpartnership gesloten. Melitta wordt de eerste officiële koffiepartner van de traditieclub en zal in de toekomst nauw met de club samenwerken aan verschillende communicatie- en marketingprojecten. Het exclusieve partnership heeft betrekking op het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland.


Download het volledige persbericht en/of alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Caffeo® Varianza® CSP

Melitta CremioII getest

Gorinchem, januari 2017. Eind 2016 werd de nieuwe Melitta® Cremio getest door ‘Het Testpanel’. Dertig consumenten testten de Cremio gedurende 10 dagen. Alle testers gaven aan de Cremio makkelijk in gebruik is en bovendien stevig melkschuim maakt. Daarnaast vindt 9 van de 10 testers dat het toestel makkelijk te reinigen is.

Alle resultaten zijn te vinden op de website hettestpanel.nl


Download alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Caffeo® Varianza® CSP Wereldpremière van Melitta®: Compacte, volautomatische koffiemachine met ééntoetsbediening en Single Portion-systeem voor eindeloos gevarieerd koffiegenot 

Gorinchem, september 2014. In oktober 2014 lanceert Melitta® een echte innovatie: de CAFFEO® Varianza® CSP met My Bean Select®. Dit is de perfecte volautomatische koffiemachine voor veeleisende koffieliefhebbers die het aroma van individueel geselecteerde, versgemalen koffiebonen evenzeer waarderen als de variatie van koffiezetten per kopje. Het innovatieve My Bean Select® systeem voor één kopje geeft koffieliefhebbers de vrijheid om per kopje hun favoriete koffiebonen te kiezen, met een grenzeloze verscheidenheid aan smaken. De volautomatische koffiemachine met ééntoetsbediening is zo compact er zelfs in een kleine keuken voldoende plaats voor de CAFFEO® Varianza® CSP. Het basismodel van de nieuwe volautomatische koffiemachine van Melitta® wordt verkocht als de CAFFEO® Passione®


Download het volledig bericht (287Kb)
Download alle afbeeldingen (Google Drive)

   

Bekijk hier het archief