Details
Melitta® Original filterzakjes

Melitta® Original filterzakjes

Het geheim van goed bereide koffie!

Ontdek nu Melitta® Original filterzakjes met 3 aromazones, voor een koffie met een nog voller aroma. De aromagaatjes zijn onderverdeeld in drie aromazones, die elk een andere hoeveelheid aromagaatjes bevatten. Daardoor zorgen de Original filterzakjes voor optimaal koffiegenot!
 
  • Topkwaliteit qua zuiverheid, scheurbestendigheid en filtreervermogen
  • Doos met 40, 80 filterzakjes
  • Aromapor® in 3 zones
Met Aromapor®-papier
mit Aromapor® Papier
Melitta® Filterzakjes Original worden gemaakt van Aromapor®-papier.
Het bijzondere kenmerk van dit papier is dat het microfijne poriën bevat. Deze zorgen ervoor dat alleen de fijnste aromastoffen in uw koffie terechtkomen: zo wordt steeds het volle aroma ontwikkeld.
Aromazones
Aromagaatjes

Aromazones

De aromagaatjes zijn onderverdeeld in 3 aromazones, die elk een andere hoeveelheid aromagaatjes bevatten. 

3. Afronden: de bovenste zone voorkomt dat er een bittere smaak ontstaat en garandeert een afgerond aroma
2. Verfijnen: de middelste zone ondersteunt gelijkmatig zetten en verfijnt zo het aroma van uw koffie
1. Ontwikkelen: de onderste zone, de zogenaamde „voorzetzone“ zorgt ervoor dat het aroma zich voor het eerst ontwikkelt


De juiste maat voor uw koffiezetapparaat
die richtige Größe für Ihre Kaffeemaschine

De juiste maat voor uw koffiezetapparaat
Ongeacht of u met uw koffiezetapparaat 2, 6, 10 of nog meer kopjes kunt zetten: alleen Melitta® biedt koffiefilters in alle maten - voor elk wat wils. Melitta® Filterzakjes Original zijn verkrijgbaar in de maten 1, 100, 101, 102, 1x2, 1x4 en 1x6.

In natuurbruin en wit
Melitta® Filtertüten® naturbraun oder weiß
In natuurbruin en wit
Melitta® Filterzakjes natuurbruin en wit: een verschil dat u weliswaar kunt zien, maar natuurlijk niet kunt proeven. Want de eigenschappen van beide filterpapier-soorten zijn volledig identiek. Natuurbruine koffiefilters zijn ongebleekt, terwijl witte koffiefilters alleen met natuurlijke zuurstof worden gebleekt. En al onze koffiefilters kunnen vanzelfsprekend tot compost worden verwerkt.
FSC®-certificaat voor papieren filterzakjes van verantwoord bosbeheer
FSC-Zertifizierung für Filterpapier aus verantwortungsvollen Quellen
FSC-certificaat

Als een FSC®-gecertificeerd bedrijf produceren wij Melitta® filterzakjes in overeenstemming met de FSC®-regelgeving. The FSC (Forest Stewardship Council®) is een onafhankelijke, niet-gouvernementele non-profit organisatie, die tot doel heeft bij te dragen aan de verbetering van de bosbouw over de hele wereld. 

Producten met het FSC®-keurmerk garanderen dat bossen worden gebruikt in overeenstemming met de sociale, economische en ecologische behoeften van huidige en toekomstige generaties. Met de certificering van Melitta® filterzakjes door de FSC® leveren wij onze bijdrage tot een voorbeeldig bosbeheer. 

Plezier in koffie
Qualität aus Freude am Kaffee

Plezier in koffie
Daar staan wij voor, sinds Melitta Bentz in 1908 de eerste koffiefilter uitvond en de basis legde voor modern koffiegenot. Dit plezier in koffie is zowel toen als nu onze drijfveer geweest om met competentie, uitvindersgeest en liefde voor het product altijd de beste kwaliteit en uniek koffiegenot te bieden. Beleef de historie van het bedrijf Melitta sedert 1908 op onze interactieve reis door de tijd.