Details
CAFFEO® SOLO®&milk

SOLO®&milk

Puur koffiegenot ontmoet melk

Perfect koffiegenot in combinatie met melkschuim - ervaar met SOLO®&milk de brede range van koffiespecialiteiten gemaakt uit de hele koffieboon en melk.

Melitta® Companion® App
De gratis Melitta® Companion® App helpt u bij het gebruik van uw volautomatische koffiemachine. Bent u op zoek naar praktische instructies, interessante informatie over koffie of handige servicetips? Download dan de app, ontdek en geniet van de talrijke mogelijkheden!
Awards

CAFFEO® SOLO®&milk

Awards

De CAFFEO® SOLO®&milk combineert crèmeachtig melkschuim, excellent koffiegenoegen en compact design. Deze eigenschappen hebben de beoordelingscommissie overtuigd bij haar toekenning van de prijs "Product van het Jaar 2012".

Gecombineerde testresultaten:
Lebensmittelpraxis 

Aanbevolen

Melitta® PRO AQUA

Het  Melitta® PRO AQUA zorgt voor constant versgefilterd water en dus minder kalkaanslag en meer koffiegenot.

 Meer info

PERFECT CLEAN Care Set

Om perfect zorg te dragen voor uw volautomatische koffiemachine gebruikt u de Melitta® PERFECT CLEAN reinigingsset. Deze set bevat alle producten voor makkelijk en doeltreffend onderhoud.

 Meer info

Melitta® Cacaostrooier DeLuxe

Een overheerlijke cappuccino versiert u naar smaak met wat cacao-poeder. Eenvoudig met deze Melitta cacaostrooier.

 Meer info
Puristisch en compact
Puristisch und kompakt
Puristisch en compact

Met zijn breedte van 20 cm, hoogte van 32,5 cm en diepte van 45,5 cm is SOLO®&milk een van de kleinste koffievolautomaten ter wereld. En toch biedt hij voldoende ruimte voor de hoogwaardige Melitta-technologie.

Koffiezetten naar eigen smaak
Individuelle Kaffeezubereitung
Koffiezetten naar eigen smaak

Genieten zonder compromissen: bepaal zélf de sterkte en temperatuur van uw koffie. Met één enkele draai past u bovendien de koffiedosis aan de door u gewenste koffie hoeveelheid aan.

Speciale koffiezetmethode
Spezielles Brühverfahren
Speciale koffiezetmethode

Voor maximaal koffiegenot heeft CAFFEO SOLO®&milk een voorzetfunctie: de koffie wordt, vóór het eigenlijke koffiezetten, met water overgoten zodat de koffie een maximale hoeveelheid aromastoffen vrij kan geven. Voor een optimale reiniging kan de hele koffiezetgroep uitermate eenvoudig uit elkaar worden genomen.

Verwijderbaar stoompijpje
0-Watt-Schalter
Verwijderbaar stoompijpje

De sterke melkopschuimer zorgt voor gemakkelijke bereiding en wonderlijk luchtig melkschuim en warme melk. Hij kan eenvoudig en makkelijk verwijderd en gereinigd worden.

In hoogte verstelbare koffie-uitloop
Höhenverstellbarer Kaffeeauslauf
In hoogte verstelbare koffie-uitloop

Voor één of twee kopjes, bekers of Latte-Machiato-glazen kan de koffieuitloop tot 135 mm in hoogte worden versteld.

Twee-kops stand
2-Tassen-Bezug
Twee-kops stand

CAFFEO SOLO®&milk bereidt 2 kopjes tegelijkertijd door een simpele druk op de knop.

0-Watt-schakelaar
Abnehmbare Milchschaumdüse
0-Watt-schakelaar
Bij bediening van de 0-Watt-schakelaar onderbreekt het SOLO® & milk apparaat de verbinding met het stroomnet. Uw persoonlijke instellingen blijven uiteraard behouden. Daarnaast is deze aan/uit-functie programmeerbaar zodat het apparaat na de gewenste tijd automatisch wordt uitgeschakeld.
Companion® App
Companion® App
Companion® App
De app bevat tips voor heerlijke momenten van puur koffiegenot en verschillende servicefuncties om het gebruik van uw machine gemakkelijker te maken. U vindt er informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om u door de onderhoudsprogramma's te loodsen. En dankzij de diagnosetool begrijpt u snel de functionele status van uw volautomatische koffiemachine.
MISSION eco & care

MISSION eco & care


We hebben een label in het leven geroepen om de consumenten te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


meer informatie …