• Gratis verzending vanaf 50€
 • Gratis terugzending
 • Minimale bestelwaarde 20€
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0
 • 0

Melitta® AMANO Pour Over

 • Ontworpen voor de perfecte smaak.
 • Buitengewone esthetiek en maximale functionaliteit – de Melitta® AMANO combineert innovatief design en een uitstekende smaak. Van het iconisch silhouet via de filtervorm tot en met de gelijkmatige koffie-uitloop leidt alles tot een Pour Over-ritueel dat de zintuigen raakt.
 • € 124,99 *

  Direct klaar voor verzending, levertijd 3-5 werkdagen

  Totale leverhoeveelheid:

  inclusief btw plus verzendingskosten

  • 6772206
  Productinformatie "Melitta® AMANO Pour Over"
  Met de uitvinding van de koffiefilter bracht Melitta Bentz in 1908 een revolutie teweeg in het genieten van koffie. En de reis van de handfiltratie gaat door. Overal ter wereld hebben barista’s de Pour Over-trend zelf weer ontdekt en genieten ze van de rustgevende bereiding in de dagelijkse hectiek. Bewust opgieten van de koffie en het rituele proces bieden onthaasting. Bij deze bijzondere koffiebereiding is blooming het belangrijkste: de koffie wordt eerst met een beetje water bevochtigd en welt gedurende een halve minuut, voordat het water verder wordt opgegoten. Zo kunnen de brandingsgassen op een ideale manier ontsnappen, wordt de koffie-extractie verbeterd en kunnen de smaakstoffen zich volledig ontplooien. Het resultaat is een koffiearoma met een volle smaak.
  AAAC3100_RedDotAward

  Red Dot Award 2020

  De Melitta® AMANO werd in 2020 met de Red Dot Award bekroaond voor zijn innovatieve design.

  AAAC3100_Filterhalter

  Uitneembare filterhouder 1x4®

  De uitneembare filterhouder 1x4® van hoogwaardig Tritan zorgt met zijn speciale filterribben niet alleen voor ideaal voorzetten, maar ook voor de optimale koffiesmaak.

  AAAC3100_Blooming

  De perfecte blooming

  De filterhouder van de Melitta® AMANO brengt een revolutie teweeg in het voorzetten met de hand door zijn afsluitbare uitlaat. Deze zorgt ervoor dat de koffie voldoende tijd voor de blooming heeft en dat het aroma zich perfect kan ontplooien.

  AAAC3100_Tropfstopp

  Druppelstop

  De afsluitbare, metalen uitlaat aan de filterhouder fungeert bovendien als geïntegreerde druppelstop. Daardoor wordt nadruppelen van koffie voorkomen en wordt de reiniging vergemakkelijkt.

  AAAC3100_Wasserauslauf

  Optimale wateruitloop

  De vorm van de filterhouder zorgt voor een ideale waterstroom. De dubbele schenktuit zorgt voor een constante koffiestroom en een gelijkmatige koffieafgifte. Voor het beste koffiegenot.

  AAAC3100_FilterArchitektur

  Architectuur van de filter

  De filterhouder is voorzien van een unieke ribbenstructuur die voor een optimale extractie en daardoor voor een koffiearoma met een volle smaak zorgt.

  AAAC3100_BorosilikatGlaskanne

  Glazen kan van borosilicaat

  De hoogwaardige, glazen kan van borosilicaat is niet alleen warmtebestendig, maar heeft ook een uitgesproken mooie vorm. Daarin kunt u max. 700 ml van de beste Pour Over-koffie bereiden.

  AAAC3100_LeichteReinigung

  Gemakkelijke reiniging

  Filterhouder en glazen kan zijn geschikt voor de vaatwasser. Zodat u meer tijd hebt om te genieten van uw vers gezette Pour Over-koffie.

  Algemeen
  Kleur: Schwarz-Gold
  Druppelstop: Ja
  Klantbeoordelingen voor "Melitta® AMANO Pour Over"
  Dit product heeft nog geen beoordelingen. Wilt u de eerste beoordeling creëren?
  Beoordeling schrijven
  We kijken uit naar uw beoordeling:
  Beoordelingen worden na een check ontgrendeld.
  Kies het aantal sterren

  De velden met een * zijn verplichte velden.

  Product beoordelingen
  a. Geverifieerde aankoop
  Kopers in onze online winkel hebben bij het afrekenen de optie om akkoord te gaan met het ontvangen van een e-mail van ons na de aankoop om een beoordeling in te dienen over de producten die ze hebben gekocht. Dit zorgt ervoor dat alleen echte kopers een beoordeling kunnen indienen, die wordt aangeduid met "geverifieerde aankoop" in het gedeelte "Beoordelingen" op de pagina's met productdetails.
  b. Recensies zonder verificatie
  Reviews die niet als "geverifieerde aankoop" zijn gelabeld, worden door ons niet op echtheid gecontroleerd voordat ze worden gepubliceerd.
  Laatst bekeken