• Gratis verzending vanaf 50€
  • Gratis terugzending
  • Minimale bestelwaarde 20€
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Juridische informatie

Auteursrecht

® = geregistreerd merk van een onderneming van de Melitta groep. Onze websites zijn auteursrechtelijk beschermd. Voor toepassing voor commerciële of politieke doeleinden - geheel, gedeeltelijk of in gewijzigde vorm - is in principe de schriftelijke toestemming vooraf vereist van Melitta Group Management GmbH & Co. KG. Bestanden mogen uitsluitend voor privégebruik worden afgedrukt, gekopieerd of gedownload.

Merken, titels, logo‘s

Alle op onze websites genoemde productnamen zijn merken van de ondernemingsgroep Melitta, ongeacht of ze zijn voorzien van het ®-symbool of niet.

Garantie en aansprakelijkheid

De informatie op onze websites wordt met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Tegelijkertijd tracht de ondernemingsgroep Melitta de informatie op de websites zo actueel mogelijk te houden. Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de websites kan de ondernemingsgroep niet aansprakelijk worden gesteld voor de correctheid en volledigheid van de gegevens. Het gebruik van de op de websites beschikbaar gestelde informatie geschiedt geheel op eigen risico van de gebruiker. Wijzigingen te allen tijde voorbehouden.

Kruisverwijzingen (links)

De ondernemingsgroep Melitta heeft op geen enkele wijze invloed op links op onze websites die verwijzen naar websites van derden. De ondernemingsgroep Melitta is, voor zover niet anders aangegeven, niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Links naar websites van derden vormen, indien daar niet in het bijzonder op wordt gewezen, geen aanbeveling van de ondernemingsgroep Melitta met betrekking tot de inhoud ervan. Voor ongewone informatie die via dergelijke links bereikbaar is, is de ondernemingsgroep Melitta niet verantwoordelijk.

Vragen of opmerkingen

Indien u vragen of opmerkingen hebt ivm de aankoop van Melitta producten (beschadigd product, onvolledige levering, ...), verzoeken we u contact op te nemen met de (online) winkel waar u ons product heeft aangekocht. Heeft u vragen of opmerkingen ivm de kwaliteit van onze Melitta producten, verzoeken we u rechtstreeks met ons contact op te nemen via deze contact-pagina. Voor buitengerechtelijke regeling van consumentengeschillen kunt u zich richten tot de Geschillencommissie. Voor Onlinegeschillenbeslechting neemt u contact op met het Europese ODR-Platform

.

Laatst bekeken