Details
CAFFEO® SOLO®

SOLO®

Puur koffiegenot

De compacte, volautomatische koffiemachine die focust op de essentie: puur koffiegenot uit versgemalen koffiebonen. De minimalistische vormgeving, compacte afmetingen en eenvoudige bediening krijgt u er bovenop. Soms is minder meer: meer koffiegenot en meer plaats.

Melitta® Companion® App
De gratis Melitta® Companion® App helpt u bij het gebruik van uw volautomatische koffiemachine. Bent u op zoek naar praktische instructies, interessante informatie over koffie of handige servicetips? Download dan de app, ontdek en geniet van de talrijke mogelijkheden!
Awards

CAFFEO® SOLO®

Awards

Een overtuigende combinatie: het pure, elegante design en de gemakkelijke bediening van CAFFEO® SOLO® heeft de beoordelingscommissies overtuigd. Een innovatief, trendzettend product met een bekroond design.

Gecombineerde testresultaten:
Red Dot Award 

Handling-video
Aanbevolen

Cremio®

CREMIO® – Perfect melkschuim met één druk op de knop.

 Meer info

Melitta® PRO AQUA

Het  Melitta® PRO AQUA zorgt voor constant versgefilterd water en dus minder kalkaanslag en meer koffiegenot.

 Meer info

PERFECT CLEAN Care Set

Om perfect zorg te dragen voor uw volautomatische koffiemachine gebruikt u de Melitta® PERFECT CLEAN reinigingsset. Deze set bevat alle producten voor makkelijk en doeltreffend onderhoud.

 Meer info
Puristisch en compact
Puristisch en compact
Puristisch en compact

De Caffeo® Solo® neemt met een breedte van slechts 20 cm heel weinig plaats in, maar biedt toch voldoende ruimte voor hoogwaardige Melitta® technologie.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte): 32,5 cm x 20 cm x 45,5 cm
Inhoud bakje voor gebruikte koffie: 8x
Inhoud waterreservoir: 1,2 l
Inhoud bonenreservoir: 125 g

Uniek koffiegenot
Uniek koffiegenot
Uniek koffiegenot

Aroma Extraction System (A.E.S.)

Voor maximaal koffiegenot is de Caffeo® Solo® voorzien van een voorbesprenkelingsfunctie: de versgemalen koffie wordt vóór de eigenlijke koffiebereiding bevochtigd met water, zodat de verschillende smaken in de koffie vrijkomen. Daarnaast zijn er ook drie instellingen voor de maalgraad en koffiesterkte, voor een optimale smaakervaring.

Intuïtieve bediening
Intuïtieve bediening
Intuïtieve bediening

Het intuïtieve bedieningspaneel met geïntegreerd LED-display met symbolen is herleid tot de essentie en is heel gemakkelijk te gebruiken. Selecteer gewoon het overeenkomstige symbool om de koffiesterkte in te stellen of het ontkalkings- of reinigingsprogramma te starten. Bovendien is de Caffeo® Solo® voorzien van een 0-Watt-schakelaar, waarmee u de koffiemachine kunt loskoppelen van het stroomnet zonder dat uw persoonlijke instellingen verloren gaan.

In hoogte verstelbare koffieuitloop
In hoogte verstelbare koffieuitloop
In hoogte verstelbare koffieuitloop

De koffieuitloop is in hoogte verstelbaar tot 135 mm, voor één of twee kopjes, bekers of latte macchiato-glazen.

Double Cup-modus (2 kopjes)
Double Cup-modus (2 kopjes)
Double Cup-modus (2 kopjes)

Maak met één druk op de knop twee kopjes koffie of espresso tegelijk.

Eenvoudige reiniging en onderhoud
Eenvoudige reiniging en onderhoud
Eenvoudige reiniging en onderhoud

De uitneembare zetgroep garandeert keer op keer perfect koffiegenot. De zetgroep kan gemakkelijk uit de koffiemachine worden genomen en onder stromend water worden afgespoeld. De binnenkant van de koffiemachine kan worden gereinigd met een vochtige doek. Verder laat de Caffeo® Solo® u automatisch weten wanneer de koffiemachine moet worden gereinigd en ontkalkt.

Companion® App
Companion® App
Companion® App
De app bevat tips voor heerlijke momenten van puur koffiegenot en verschillende servicefuncties om het gebruik van uw machine gemakkelijker te maken. U vindt er informatie over perfecte koffie en stapsgewijze instructies om u door de onderhoudsprogramma's te loodsen. En dankzij de diagnosetool begrijpt u snel de functionele status van uw volautomatische koffiemachine.
MISSION eco & care
MISSION eco & care

MISSION eco & care


We hebben een label in het leven geroepen om de consument te helpen kiezen voor een apparaat dat garant staat voor bewust genieten. Het label maakt gebruik van een waarderingssysteem dat we zelf hebben ontwikkeld.


Meer informatie …

BesteProduct.nl

Consumentenwebsite BesteProduct.nl helpt je bij de aankoop van producten. Ze hebben de Caffeo® Solo® vakkundig beoordeeld. Volgens de website zet je met de Melitta Caffeo Solo een heerlijk kopje espresso op tafel. Ze vinden ook dat dit apparaat lekker compact is dus weinig ruimte op je aanrecht inneemt.


"Melitta Caffeo Solo: Geweldige espresso, compact formaat en prima prijs! [...] Met de Melitta Caffeo Solo zet je een heerlijk kopje espresso op tafel." - Tom Haze